Skip to content

Belangrijk bij aansluiting

Bij Datacenter Almere weten we hoe belangrijk uw apparatuur is voor uw bedrijf. Onze technici gaan dan ook uiterst zorgvuldig te werk bij het aansluiten van uw apparatuur. Naast professionele begeleiding zorgen we ook voor de bekabeling naar de serverkast en de aanwezigheid van een patchpanel in iedere kast.

Onze spelregels

Bent u van plan uw apparatuur onder te brengen bij Datacenter Almere? Als u onderstaande punten in acht neemt verloopt de aansluiting vlekkeloos:

  • De apparatuur kan in 19-inchprofielen gemonteerd worden. Zo kunnen we de open ruimtes tussen de apparatuur afsluiten en de koude en warme gang van elkaar scheiden. Daarmee besparen we veel energie.
  • De apparatuur is bestendig tot 230 Volt AC en gebruikt niet meer dan 16 of 32 ampère.
  • Het totale gewicht van een hele serverkast inclusief apparatuur bedraagt maximaal 1000 kilogram. Een hoger gewicht is mogelijk in overleg.
  • Uw apparatuur blijft binnen het maximale aantal kW-verbruik, afhankelijk van het type serverkast. 
  • U respecteert de uitvoering van de kastruimtedienstverlening en volgt de aanwijzingen van onze experts.

Redundantie

Datacenter Almere levert standaard een redundante stroomvoorziening per kast door middel van een A- en een B-feed. Als een van de feeds door omstandigheden uitvalt, neemt de andere feed het automatisch over om redundantie te kunnen bieden.